Reisverzekering

Zonder reisverzekering op reis. Dat kan een keuze zijn, maar of dat verstandig is?
Tijdens uw reis kan er van alles gebeuren waardoor u te maken krijgt met hoge extra kosten of veel gedoe en geregel.

Met de doorlopende reisverzekering van BB Assuradeuren weet u zeker dat u op reis verzekerd bent tegen bijvoorbeeld medische kosten, verlies van bagage en de extra kosten van vervangend vervoer.

Het kan ook zijn dat u gewoon vergeten bent een reisverzekering te regelen. Ook dat is een groot voordeel van de doorlopende reisverzekering. U hoeft niet meer aan het afsluiten te denken, u bent namelijk het hele jaar door goed verzekerd.

U bespaart bovendien op de kosten. De doorlopende reisverzekering is in de regel aanzienlijk goedkoper dan elke keer opnieuw een reisverzekering afsluiten. Niet voor niets kiezen steeds meer Nederlanders daarvoor: tweederde van alle reisverzekeringen is een doorlopende.
 

Keuzevrijheid: door jou op maat te maken

De vernieuwde doorlopende reisverzekering kent drie varianten: Budget, Comfort en Premium.
De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant.

Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Comfort tot € 3.500,-
en met Premium zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis.

Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Gaat uw bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit u makkelijk de wintersportdekking af.

Zo bepaalt u helemaal zelf of u wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaalt u nooit teveel en heb u een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij uw manier van reizen!

BB Prive Pakket

De doorlopende reisverzekering is onderdeel van het BB Prive Pakket. Voordelen: u heeft alle verzekeringen overzichtelijk op één polis en u kunt de premie betalen in de termijn die u wilt. De doorlopende reisverzekering is ook zonder pakket af te sluiten.